1.
|
COMMODITY ASSESSMENT OF FISH CULINARY PRODUCTS IN JELLY FILLING
Nikitchina A., the 1st year graduate student, Faculty of Technology and Commodity Science of Food Products and Food Business
Barysheva Y., the postgraduate student
Odessa National Academy of Food Technologies
|
|
|
2.
|
ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ КОВБАСНИХ
ФАРШІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА БОБОВИХ
Гонтар А. І., студентка ІV курсу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
|
|
|
3.
|
ОКРЕМІ АСПЕКТИ ЯКОСТІ М’ЯСА ПТИЦІ
Копитець Н.Г., Волошин В.М.
Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки»,м. Київ,
Національний науковий центр «Інститут землеробства НААН»,смт. Чабани, Київська обл.
|
|
|
4.
|
ВИКОРИСТАННЯ ОЛІЇ З КІСТОЧОК ВИНОГРАДУ ДЛЯ
ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС З ПІДВИЩЕНИМИ
АНТИОКСИДАНТНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Короткий А.В., студент ОКР «Магістр» факультету ТтаТХПіПБ
Одеська національна академія харчових технологій
|
|
|
5.
|
BARRIER BIOTECHNOLOGIES – THE BASIS OF PRODUCTION OF SAFE PRODUCTS WITH REGULATED HISTAMINE CONTENT
Nikitchina A., the 1th year graduate student, Faculty of Technology and Commodity Science of Food Products and Food Business
Barysheva Y., the postgraduate student
Odessa National Academy of Food Technologies
|
|
|
6.
|
ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ ТЕМПЕРАТУРНОГО ОБРОБЛЕННЯ М’ЯСА
Синиця О.В., аспірант, Збик Л.І. студентка ОКР «Магістр»
факультету ТтаТХПіПБ
Одеська національна академія харчових технологій
|
|
|
7.
|
PRODUCTION OF DRY-CURED SAUSAGES WITHOUT CASING
Fugol A.G., the 6th year student, Faculty of Technologyand Commodity Science of Food Products and Food Business
Odessa National Academy of Food Technologies
|